Wij gaan voor het menselijke in Immenselijk.

Immenselijk!?

Het immens in Immenselijk betekent zoveel als groots en indrukwekkend.
Woorden die passen bij onze projecten, onze ambities en jouw toekomstige collega’s – stuk voor stuk mensen die tot grootste daden in staat zijn.

Zo’n collega’s moet je als bedrijf koesteren. Dat beseffen wij hier bij Suerickx maar al te goed. Daarom dat we volop gaan voor het menselijke in Immenselijk. Bij ons draait het om respect, appreciatie en eerlijkheid.

Dat alles vertaalt zich in vier waardes.

Onze vier waardes

  • Vakmanschap zonder grenzen
  • Eerlijkheid
  • Respect & zorg voor mensen
  • Veiligheid boven alles

1 Vakmanschap zonder grenzen

Onze kennis en ervaring gaat verder:
we zijn specialisten in ons vakgebied.
We bieden onze klanten geavanceerde technische oplossingen aan voor hun renovatievraagstuk.

Dat lukt alleen als iedereen bereid is die extra stap te zetten. Als iedereen met een open vizier aan een nieuw project begint. En iedereen er in elke situatie oprecht het beste van wil maken.

2 Eerlijkheid

Eerlijk ten opzichte van onze klanten. Want wij maken vaak straffe beloftes aan hen. En aangezien wij mannen en vrouwen zijn van ons woord, maken we die beloftes altijd waar.

Maar ook oprecht als collega’s onder elkaar. Als er iets goed is, wees er dan trots op. Als je een fout maakt, praat er dan over. Alleen waar er vertrouwen is, kunnen we samen boven onszelf uitstijgen.

3 Respect & zorg voor mensen

Al onze mensen zijn specialisten in hun vak. Een verzameling van sterke karakters. Dat beseffen we… én koesteren we.

Daarom zijn er voor nieuwe collega’s bijvoorbeeld geregeld opvolgings- en functioneringsgesprekken. En waken we over de work-life balance en de werkdruk.

4 Veiligheid boven alles

Dat respect en die zorg voor onze mensen uit zich ook in onze veiligheidsaanpak. Wij zijn Immenselijk, maar niet bovenmenselijk.

Daarom doen we er als bedrijf alles aan om zo veilig mogelijk te werken. Je beschikt over het beste materiaal. We organiseren twee keer per jaar een Veiligheidsdag. En nemen nog allerlei initiatieven om jouw job zo veilig mogelijk te maken.

© Group Suerickx NV 2019